Олена Шоптенко вперше відповіла на чутки про роман з Зеленським та з Вінником: втомилася “розбивати” сім’ї

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко вперше прокоментувала чутки про роман зі своїми партнерами по "Танцях з зірками".

Саме цей проект подарував Олені широку популярність, завдяки якій її знають у всіх куточках України. Перша поява героїні нашої сьогоднішньої на паркеті відбулася в далекому 2006-му, тоді вона була партнеркою шоумена і актора Володимира Зеленського, який став президентом країни.

Олена Шоптенко

Останній сезон, в якому Шоптенко взяла участь як хореограф в парі, ознаменувався тим, що вона танцювала з повелителем вовчиць Олегом Винником. Незважаючи на те що протрималися вони на проекті недовго, навколо них ходила немислима кількість чуток про службовий роман.

Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях з зірками

У програмі “Неймовірна правда про зірок” Олена зізналася, що кожен раз, як тільки вона танцює з новим партнером, їм завжди приписують таємні відносини, чи то Зеленський, чи то Винник:

“Це неправда просто тому, що це неправда. Я розбиваю сім’ї, таке відчуття. Я не розумію, чому я створюю таке враження”.

Шоптенко в Неймовірній правді про зірок

Шоптенко розповіла, що віддані шанувальниці Олега їй навіть писали, навіщо ж вона так над ним знущається на репетиціях, що він може змінити за одне тренування по 5 футболок. А 14 років тому танцівниця за чутками ледь не стала причиною розлучення Зеленських:

“Я танцювала не з президентом. Я танцювала з дуже крутим шоуменом, бізнесменом. Так багато про це запитують, що я навіть просто нічого не можу відповісти, тому що я вже занадто багато раз на це відповідала”, — заявила Олена на питання про роман з Володимиром Олександровичем.

Шоптенко і Зеленський

Цікаво, що в родині Шоптенко і її чоловіка Олексія Іванова тема ревнощів під забороною. Більш того, хореограф нормально ставиться до того, що чоловік підтримує дружні стосунки зі своєю колишньою дружиною, тому з довірою у них немає ніяких проблем.