Екс-дружина Остапчука Олена Войченко висловилася про його нову дружину Христину: “Я вважаю їх гарною парою”

Розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко було одним з найскандальніших в минулому 2020 році.

Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років, у них двоє дітей – син Еван (2 роки) і дочка Емілія (7 років). Їх шлюб здавався ідеальним. Принаймні, таку видимість вони створювали в соціальних мережах. Пізніше Остапчук зізнався, що в останні роки їх відносини зійшли нанівець.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Причиною розлучення, за словами Олени Войченко, стали численні зради Остапчука. Більш того, жінка оприлюднила СМС-листування Остапчука та його нинішньої дружини Христини, яка підтверджує її слова про те, що Горняк цілеспрямовано увела чоловіка з сім’ї. Переписка була зафіксована ще в 2019 році, коли Остапчук та Войченко були в шлюбі.

Цікаво, що через кілька місяців після скандального розлучення Остапчука з дружиною, він зробив пропозицію Христині.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник

Розбирання і скандали в любовному трикутнику не закінчилися і зараз.

Нещодавно Олена Войченко дала інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, що думає про Христину Горняк. За словами Олени, у них з Христиною “немає ніяких відносин “.

“Ми не знайомі. Коментувати Христину мені складно, тому що особисто ми не знайомі, ніколи не спілкувалися. Те, що я знаю про неї, це те, що я чула від спільних знайомих … Я максимально дистанціюється спеціально від їх всяких публічних проявів … Теза, що я вважаю їх гарною парою – правда – люди зустрілися схожі в плані ментальному і моральному, і рівень у них ближче, ніж був у мене з Володимиром … “, – сказала Олена.