Олена Кравець розплакалася, говорячи про смерть колеги: “Я досі в це не можу повірити”

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець дала свіже інтерв'ю, в якому чесно розповіла про свої почуття щодо смерті Руслани Писанки.

19 липня у віці 56 років померла Руслана Писанка. Попрощалися з легендарною акторкою 2 серпня у Німеччині, де вона доживала останні дні у боротьбі із серйозною хворобою. Як стало відомо вже після смерті зірки, їй діагностували рак, який невблаганно прогресував і виявився сильнішим навіть за потужну хіміотерапію. Причина у такому раптовому відході – пізня діагностика.

У лютому 2022-го незадовго до повномасштабного російського вторгнення на територію України Руслана просто на сцені театру знепритомніла, впала та зламала ногу. Саме після цього інциденту їй зробили аналізи, що виявили онкологію.

Руслана Писанка померла від раку
Олена Кравець розплакалася, говорячи про смерть Руслани Писанки

Незважаючи на це, артистка приховувала хворобу від фанатів та колег, не втрачала позитиву та надії на одужання, говорила, що незабаром вийде на роботу навіть на милицях. Проте дива не сталося, тому її смерть стала великою втратою для всього українського шоу-бізнесу.

Вперше свої почуття у зв’язку зі втратою Писанки висловила її співведуча по шоу “Твій день” на телеканалі 1+1 Олена Кравець:

Я досі в це не можу повірити, мені здається, що вона пішла і повернеться. У мене поки що це не вкладається в голові, я з нею внутрішньо не попрощалася, – поділилася знаменитість в ефірі “Сніданку з 1+1“.

Елена Кравец расплакалась, говоря о смерти Русланы Писанки
Олена Кравець розплакалася, говорячи про смерть Руслани Писанки

Руслана Писанка – не єдина українська артистка, серце якої зупинилося через онкологію. Детальніше про це читайте тут. Втім, є й ті, хто на своєму прикладі переконався: рак не вирок. До вашої уваги зірки, яким поставили онкодіагноз, але вони не здалися і вибрали своє право на життя:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.