Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука: “Не поминайте лихом”

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк вперше після розлучення дала інтерв'ю. Жінка розповіла, як змінилося її життя після розірвання шлюбу.

Христина Горняк – друга дружина українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Їхній шлюб був яскравим, але закінчився дуже швидко. Володимир і Христина розірвали стосунки не проживши у шлюбі і двох років.

Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Екс-подружжя вирішили не коментувати причину свого розлучення і довгий час навіть мовчали про те, що більше не разом. Звісно, все таємне стало явним. Нещодавно Христина Горняк дала своє перше інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де підтвердила розлучення з шоуменом і розповіла про своє життя у статусі холостячки.

Дівчина вирішила дотримуватися своїх принципів і домовленостей з екс-чоловіком і не назвала причину розлучення. Христина лиш додала, що вони двоє винні в тому, що не зберегли стосунки.

У мене є позиція і я її пуду притримуватися. Стосунки – це робота двох, взаємодія двох. Я вважаю, що завжди винні двоє

, – сказала Горняк.

Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Також дівчина зізналася, що зараз має багато залицяльників, але поки ні з ким не будує стосунки, на відміну від свого колишнього. Так, відомо, що Володимир Остапчук після розлучення одразу знайшов собі нову дівчину. Нею виявилася 22-річна журналістка Катерина Полтавська, яка молодша за Остапчука на 16 років. Ба більше, пара вже ймовірно одружилася, адже носять обручки на руках і натякали на одруження у своїх Інстаграм-блогах.

Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Сама Христина Горняк зізнається, що не бажає своєму колишньому і його новій пасії нічого поганого.

Я всім своїм колишнім бажаю класного життя. Як то кажуть, не поминайте лихом і будьте щасливі. Він не виключення

, – запевняє Христина.

Також дівчина зізналася, що після розлучення втратила багато друзів, адже вони обрали спілкуватися з Остапчуком і його новою дружиною.

Зараз Христина почала нове життя. Вона поставила на паузу свою діяльність нотаріуса і живе на заощадження. Дівчина багато подорожує, відпочиває та оговтується після важкого розставання.