45-річна Камалія розповіла про захворювання, яке швидко змінює її зовнішність: “З цим дуже важко боротися”

Найбагатша співачка України Камалія вперше зізналась, що має певні проблеми зі здоров'ям, які в нинішніх стресових умовах загострюються і погіршують її стан та навіть зовнішність.

Багато людей вважають, що Камалія живе в казці, тому що вийшла заміж за мільярдера, він вкладається у її творчість та задаровує коштовними подарунками. Однак насправді її життя не таке безхмарне, особливо в останній рік війни, який для неї та всіх українців став неймовірно важким випробуванням, переповненим хвилюваннями, переживаннями і сльозами.

Зайвий стрес Камалії не потрібен, тому що вона має проблеми зі здоров’ям, які дають про себе знати через найменше хвилювання. Це впливає на її емоційний стан та зовнішність. В інтерв’ю “ЖВЛ” артистка вперше розповіла про свій діагноз – це запалення щитовидної залози:

У мене аутоімунний тиреоідит. Просто починаю набрякати. Я як кулька – туди-сюди. З цим дуже важко боротися, сьогодні я така, завтра можу прокинутись і +4 кг. І на обличчі це відображається, на всьому, тому мені дуже важко

Камалія вперше розповіла про захворювання, яке швидко змінює її зовнішність

Але стресу і хвилювань зірка не може уникнути. В країні війна, яку вона болісно переживає, її коханий Мохаммад Захур з доньками живуть зараз в Лондоні, а вона в Києві, а також вона переймається через постійні коментарі хейтерів про нові пісні, вбрання, кліпи – чого б співачка не зробила, деяким все одно все не так.

Камалія зізналась, що її це зачіпає:

Іноді воно накопичується як ком і виливається сльозами, але я не можу їх показувати на публіці, тому що я артист, тому що я повинна дарувати тільки позитив

Камалія вперше розповіла про захворювання, яке швидко змінює її зовнішність

Не зважаючи на це, артистка і далі налаштована дарувати свою творчість тим, хто цього потребує. Зараз кожен концерт має для Камалії особливе значення, а окремі виступи стали незабутніми. Знаменитість зізналась, що її голос – це її спасіння зараз, коли техніки немає і нічого не працює:

Я почала співати і це був фурор, просто всі потім в залі встали, дуже багато було овацій, дуже багато було емоцій і казали мені: “Камалія, ми навіть не могли уявити собі, що ви так вмієте співати”

, – розповіла виконавиця.