“Я стою на обліку”: Вова Борисенко розповів про невиліковну хворобу, яка не дозволяє йому повноцінно жити

Відомий український музикант і головна мрія всіх дівчат 2009 року розповів про неприємне захворювання, з яким живе все своє життя. Саме з цієї причини Вова Борисенко не служить

Брати Борисенки свого часу наробили справжнього галасу в українському шоубізнесі. Вова й Сашко були кумирами мільйонів дівчат. Поки одна частина суспільства обожнювала молодих артистів, інших дратувала їхня зухвалість і впевненість. Хай там як, сьогодні два табори об’єднались і в один голос заявили, що брати Борисенки виросли в освічених і приємних чоловіків.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна легендарні артисти з минулого розповіли про те, як склалось їхнє життя, зокрема, після участі у “Фабриці зірок”. Втім, мова йшла не лише про професійну діяльність, особисте також зачепили. Так, наприклад, Вова Борисенко розповів про невиліковну хворобу, на яку страждає від самого народження. Зірка зізнався, що через це не може служити.

Вова Борисенко в інтерв’ю для Дьоміна розповів про свою невиліковну хворобу

Відомий український музикант зізнався, що в нього є епілептичний синдром, що означає певний набір клінічних ознак і причин, які призводять до певної реакції організму. Володимир Борисенко наголосив, що він не страждає на епілепсію у повноцінному розумінні цього слова, втім раніше, зізнається артист, він переживав епілептичні напади.

“Я все ще стою на обліку в лікаря і намагаюсь це максимально мінімізувати, щоб такого не було [епілептичних нападів у вигляді судом]”, – зізнався Борисенко.

Знаменитість також розповів, як саме в нього проявляється вроджена хвороба. Борисенко зазначив, що іноді він може переживати судоми уві сні. Втім, додав артист, лікарі й досі не з’ясували, що є тригером для виникнення подібного стану – причини й досі невідомі. Володимир Борисенко знайшов власний спосіб уживатись із хворобою.

Музикант зізнався, що він є доволі нервовою людиною, тому, коли відчуває, що емоцій стає забагато, що може призвести до нападу, він звертається по допомогу до фахівців. Аби заспокоїти нерви, лікарі прописують йому транквілізатори.

Володимир Борисенко розповів про свою невиліковну хворобу

Крім того, Слава Дьомін поцікавився, чи реагує артист, наприклад, на яскраві спалахи світла, які можуть викликати напади у людей з епілепсією. Знаменитість зізнався, що в нього ніколи не виникало реакції на подібні світлові спалахи, саме тому він міг спокійно виступати на сцені.