Андрій Данилко розповів, що спільного між ним і чоловіком Алли Пугачової Максимом Галкіним: “Ворог номер один”

Український музикант і шоумен заговорив про спільну рису з відомим російським гумористом Максимом Галкіним. Зокрема, знаменитість розповів про ворожнечу

Відомий український музикант Андрій Данилко здобув свою популярність після того, як почав виступати в образі запальної Вєрки Сердючки. Сьогодні знаменитість попри все продовжує свою професійну діяльність, займається благодійністю та волонтерством. Крім того, не забуває артист і про комунікацію зі своїми шанувальниками.

Так, наприклад, нещодавно зірка дав інтерв’ю для видання “УНІАН”, в якому відповів на чималу кількість запитань, які давно цікавили його фанатів. Зокрема, у коментарі для журналістів Андрій Данилко заговорив про відомого російського гумориста Максима Галкіна, який після висловлення своєї антивоєнної позиції живе далеко за межами рідної країни.

Андрій Данилко зізнався, що має спільного з Максимом Галкіним

У новому інтерв’ю знаменитість зауважив, що він чудово розуміє свого російського колегу. Андрій Данилко назвав спільну рису, яка сьогодні об’єднує його з Максимом Галкіним. За словами українського музиканта, вони обидва є ворогами для російської влади. Творець образу Вєрки Сердючки зізнався, що для сусідньої держави вважає себе “ворогом номер один” серед українських артистів. Що стосується недругів серед російських виконавців – це точно чоловік Алли Пугачової.

Андрій Данилко зауважив, що таке ставлення до себе Максим Галкін заробив не лише антивоєнною позицією. На думку українського артиста, відомий гуморист висміює чимало аспектів російського буття та мінусів проживання у цій країні, через що влада буквально точить на нього зуб.

Андрій Данилко висловився про свого колегу Максима Галкіна, який сьогодні живе за кордоном

Крім того, знаменитість поділився власним аналізом ситуації. Андрій Данилко зауважив, що неозброєним оком можна помітити проплачених блогерів, які вигадують різноманітні історії з метою дискредитувати російського гумориста. Втім, додав артист, він впевнений, що Максим Галкін робитиме правильні кроки, оскільки вважає його “дуже розумною людиною”.