Ревнощі та зради в родині Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко. Як змінилося у пари ставлення одне до одного

Зіркова пара Мірзоян і Матвієнко подолала різні перипетії на шляху до щасливої родини. Розповідаємо, як змінилося ставлення одне до одного під впливом непереборних обставин

“Голос країни” у 2011 році не став тріумфальним у сенсі перемог ні для Тоні Матвієнко (друге місце), ні для Арсена Мірзояна (четверте місце), тим не менш, цей проект зіграв вирішальну роль у майбутньому цієї тепер вже зіркової пари.

Зрадник та розлучниця

Можливо через те, що на початку їхніх стосунків Арсен був у шлюбі з іншою жінкою і мав двох синів, а у Тоні підростала донька від попереднього шлюбу, пара була змушена  приховувати справжні почуття від стороннього ока, щоб уникнути пліток на кшталт “зрадник”, “розлучниця”.

Плітки на цю тему тимчасово припинилися після того, як Арсен розлучився з попередньою дружиною і побрався з коханою жінкою, але таке минуле зіркової пари періодично й досі дає їжу пліткарям, які час від часу роздмухують чутки про нібито їхнє розлучення через невірність.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко на початку сімейного шляху

Як же ставляться до цього співаки. Хоча Арсен характеризує себе і кохану як досить ревнивих, з його слів, ні він, ні його дружина не вважають за потрібне незрозуміло за що виправдовуватися. Вони більше не звертають уваги на подібну маячню і просто ігнорують її.

Проте сувора сучасність все ж таки змінила як стосунки, так і свідомість обох. Змінилося ставлення одне до одного, тому що з вимушеною довгою розлукою, спричиненою жорсткими  подіями в країні, прийшло розуміння справжніх сімейних цінностей. В одному з недавніх інтерв’ю Мірзоян висловив думку, що, якщо ти собі можеш багато чого пробачити, то так само ти можеш пробачити близькій людині багато чого.

На пряме питання до ставленні співака до зрад у шлюбі співак заявив, що якби це сталося, то він не став би про це розповідати і підтвердив цю думку словами однієї своїх пісень “Якщо правда є біль – промовчи”

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про розлучення з дружиною

І все ж таки найкращім шляхом до порозуміння  Тоня та Арсен вважають спромогу залишити сварки осторонь, розмовляти між собою, пробачати і кохати один  одного.