“Не фізична, а духовна зрада”: Тоня Матвієнко відповіла, чому можуть закінчитись її з Мірзояном стосунки

Усіх шанувальників зіркової пари занепокоїла новина про ймовірне розлучення Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко. Знаменитість прокоментувала, через що їхньому шлюбу може прийти кінець

Нещодавно у Мережі почали з’являтись чутки про те, що Антоніна Матвієнко ймовірно розлучається зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном. Співачка разом з дітьми нині проживає за кордоном, а Мірзоян у цей час залишається в України. Схоже, що саме відстань між закоханими стала причиною появи чуток про їхні чвари.

Втім, Тоня Матвієнко заявила на весь світ: вона завжди кохатиме Арсена Мірзояна, а недоброзичливці не дочекаються їхнього розлучення. Нещодавно співачка побувала в онлайн-студії Слави Дьоміна й відповіла на запитання журналіста. Окрім загальних питань ведучий поцікавився у Тоні Матвієнко тим, чому вони з Мірзояном можуть в теорії розлучитись.

Зрада, мабуть. Це раз. Це таке банальне для всіх, мабуть. Також я думаю, [можемо розлучитись] коли ми один в одному не будемо зацікавленими, коли хтось стане дуже холодним

– саме з таких причин, за словами Тоні Матвієнко вони з Мірзояном можуть розлучитись.

Окрім того, Слава Дьомін поцікавився думкою української співачки стосовно чоловіків, які під час війни зраджують своїм дружинам. Ведучий навів приклад ситуації, яка є доволі поширеною в наш час: жінка разом з дітьми вимушено покидає Україну, а чоловік, який залишається вдома, за пів року “не витримує” і порушує подружню вірність.

Тоня Матвієнко розповіла, як у неї складаються стосунки на відстані
Тоня Матвієнко розповіла, як у неї складаються стосунки на відстані

Українська співачка на такі речі реагує негативно. Матвієнко ніколи не зможе зрозуміти, як деякі чоловіки можуть зраджувати своїх жінок, коли ті вимушено виїхали з України, аби врятувати життя дітей. Артистка називає такі вчинки жорстокими і з подивом ставиться до того, що комусь це може здаватись нормальним. Крім того, за зізнанням Тоні, вона вважає таку зраду не фізично, а духовною.

Слава Дьомін також поцікавився, чи була в стосунках співачки та її зіркового чоловіка криза, адже закохані вже дуже довго мешкають далеко одне від одного. Матвієнко впевнено заявила: ні. Більш того, за зізнанням артистки, для пари цей рік виявився першим за все подружнє життя, коли вони ні разу не посварились.

У нас навпаки перший рік, коли ми з Арсеном ні разу не посварились, – зі сміхом прокоментувала Тоня Матвієнко, – Якщо взяти березень, квітень, травень, ось ці перші три місяці, то мені здається, що ми взагалі майже не зідзвонювались.

Співачка зізналась, що вони переживали сильний шок, а тому думок про докори через відсутність зв’язку навіть не було. Тоня Матвієнко була за кордоном, Арсен Мірзоян в Україні. Все, про що думала співачка – це “аби він тільки вижив”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.