Олексій Суханов не спілкується з батьками-росіянами: “Вдячний їм за те, що народився й усвідомив важливі речі”

Олексій Суханов працював на різних московських телеканалах і був ведучим не лише розважального контенту, але й вів новини. У квітні 2012 року переїхав до Києва, міцно закріпившись на каналі "Україна". Спочатку спілкувався у ток-шоу "Говорить Україна" російською мовою, згодом опанував українську.

Олексій Суханов працював на різних московських телеканалах і був ведучим не лише розважального контенту, але й вів новини. У квітні 2012 року переїхав до Києва, міцно закріпившись на каналі “Україна”. Спочатку спілкувався у ток-шоу “Говорить Україна” російською мовою, згодом опанував українську. Нині перебрався на канал “1+1”.

Тепер Олексій змушений переховуватися від ракетних атак своїх земляків у надійному місці. Звісно, йому страшно, як і кожній нормальній людині. Тому рятується валеріанкою. Аналізуючи історичний шлях колись рідної країни, Суханов певен – росіяни ніколи не роблять висновків і повторюють одні й ті ж помилки протягом віків. Українці мають навчитися жити, не зважаючи на сусідню країну.

Олексій Суханов не спілкується з батьками й колишньою дружиною

Батьки телеведучого залишилися в росії. Рідні люди з часом стали для нього абсолютно чужими людьми. Він не може дійти компромісу з мамою і татом через політичні питання. Знімаючи інтерв’ю з людьми, які втратили своїх близьких, дивлячись в очі дітей, що постраждали від російської агресії, Суханов дійшов висновку – всіх, хто нині має російський паспорт і підтримує агресію країни-терористки, для нього не існує. Тому спілкуватися з батьками й колишньою дружиною він не збирається. Олексій зробив виключення лише для бабусі й дідуся й певен, що вони нині пишаються його поведінкою.

Телеведучий переймається долями героїв своєї програми.

Обговорювати особисте життя чоловік вважає нині не на часі. Він перебуває у цивільному шлюбі й поки що не збирається оформлювати стосунки офіційно. Олексій виступає за узаконення одностатевих шлюбів, оскільки певен, що людина має кохати кого хоче, а суспільство не вправі це забороняти.

Працювати Суханов збирається, допоки буде потрібний глядачу. А старість мріє зустріти у власній квартирі в Юрмалі, спокійно милуючись морськими хвилями.