Ілона Гвоздьова з “Танців із зірками” розповіла про враження від поїздки до Італії: “Відчуваєш себе чужинцем”

Хореографиня Ілона Гвоздьова, тікаючи від війни, вивезла дітей до Італії, і якийсь час провела в цій країні. З одного боку їй припала до вподоби ця старовинна країна. Але з іншого було дуже складно пристосуватися до чужорідного менталітету.

Хореографиня Ілона Гвоздьова, тікаючи від війни, вивезла дітей до Італії, і якийсь час провела в цій країні. З одного боку їй припала до вподоби ця старовинна країна. Але з іншого було дуже складно пристосуватися до чужорідного менталітету.

Вони поселилися в родині з трьома собаками. І наче ставлення до українців з боку місцевих і хороше, але все одно Ілона почувалася тут чужою. До людей, які розмовляють не італійською, а англійською мовою, тут ставляться трішки упереджено.

Ілона Гвоздьова 2 місяці в Італії

Італійці виявилися затятими бюрократами. Зустрічають дуже привітно, обіцяють усе зробити, але щоразу процес затягується і не на день-два, а, буває, й на тижні.

Ситуація на дорогах Гвоздьову теж шокувала. Люди на велосипедах й мотоциклах вважають себе привілейованими учасниками руху й вимагають, щоб їм поступалися. З паркуванням у Римі й інших містах величезна проблема. Доводилося залишати автівку у передмісті й далі користуватися громадським транспортом.

Ілона Гвоздьова з дітьми в Італії мешкала у цій родині

Втрапила танцівниця у в халепу на платній трасі. Вона сплатила за проїзд, шлагбаум відкрився, але талончик автомат не видав. Дівчина подумала, що все гаразд і рушила. Та на наступному пропускному пункті в неї стали вимагати квитанцію про оплату, якої в Ілони не було.

Чоловік Ілони Гвоздьової відвідав родину в Італії

У підсумку українка отримала штраф у 76 євро. І тільки її друзям вдалося довести, що вона проїхала не весь шлях безплатно, а лише частину, то його скинули до 27 євро.

Двомісячне перебування в Італії обійшлося родині Гвоздьової близько 90 тисяч гривень, включно з дорогою, купівлею одягу та їжі. Ілона вважає, що це доволі непогано. Щоправда, їй не довелося сплачувати за проживання. Італійська родина, де вони зупинилися, ще й годувала їх і влаштовувала для дітей різні цікаві походеньки. Таким чином удалося зекономити десь половину грошей.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!