38-річний татусь первістка Іраклі Макацарія поділився найсильнішим враженням від батьківства: “Вночі не спати”

Іраклі Макацарія у 38 років попрощався зі статусом холостяка, одружився з дівчиною, яка на 17 років молодша за нього, і врешті став батьком уперше.

Грузинський учасник українського “Холостяка” та інших гучних проєктів нині не може перебувати в Україні так часто, як раніше, тому спілкувався зі Славою Дьоміним по відеозв’язку. Звісно, однією з тем стало обговорення нещодавнього батьківства Іраклі.

Макацарія поділився враженнями, як став молодим батьком. Він був присутній на пологах. У Лізи вагітність тривала складно. Чоловік постійно намагався підтримати кохану жінку. Але те, що відбувається в пологовому залі, взагалі важко осягнути. Тому кожен чоловік має бути поряд.

Іраклі Макацарія підтримував Лізу під час вагітності й пологів

Попервах Ліза воліла, щоб чоловік перечекав момент появи первістка на світ у холі. Та коли все почалося, він перебував поряд із дружиною в палаті, тож супроводжував і в пологовий зал.

Продюсер сповістив, що чоловік у такі хвилини переживає сильний стрес, адже він безсилий допомогти жінці. А коли він побачив малюка, то не зміг стримати сліз на радощах, що все минуло успішно. Пологи тривали близько 10 годин.

Іраклі Макацарія взяв на руки первістка й пустив сльозу

Про другу дитину пара поки не думає, намагаючись насолодитися спілкуванням із маленьким Георгієм. Макацарія був змушений на 10-ий день залишити дружину й первістка та відбути у відрядження до Домінікани на цілий місяць. Там знімався проєкт для грузинського телебачення. Через це чоловік нарвався на хейт від підписників в Інстаграмі.

Коли ж урешті повернувся, то занурився у проблеми батьківства з головою – безсонні ночі й купа інших проблем. Вони з Лізою намагалися розробити графік на пів ночі, хто забавлятиме малюка. Та з цього нічого не вийшло. Попервах Георгій плакав кожні 10 хвилин. Нині ж ситуація виправилася – первісток прокидається 2-3 рази за ніч.