“Цементом заллю обличчя”: 36-річна Ірина Сопонару зізналася, що робить все, щоб відстрочити своє старіння

Жодна жінка не ставиться байдуже до своїх вікових змін. Просто одна сприймає їх як щось неминуче, на що вона не в змозі вплинути, а інша з ними невпинно бореться.

Для артистів, зірок сцени зовнішність це, після таланту, — найголовніше. Тому вони є найбільшою армією споживачів косметологічних послуг. Різниця тільки в тому, як далеко готова зайти людина для того, щоб залишатися якомога довше більш-менш молодою.

Про це журналіст Слава Дьомін поговорив з черговою гостею свого каналу комікинею “Жіночого кварталу” Іриною Сопонару.

Ірина Сопонару

Завдяки своїй зовнішності Ірина ще у 25 років була запрошена та знялась в фотосесії для чоловічого журналу “Maxim”. Не дивлячись на те, що після цього у неї зіпсувалися відносини з рідним батьком, вона не шкодує про це, а навпаки радіє з того, що в неї залишились на згадку її світлини у молодому віці.

“Пластику роблю для себе”

З часом смаки актриси стосовно своєї зовнішності змінювались. Якщо раніше їй подобалась її підліткова фігура, то зараз до смаку припадають більш жіночі контури. Саме тому вона зробила пластичну операцію зі збільшення грудей.

Ірина зізнається, що ніколи не припинить боротися зі зморшками. Маючи сестру косметолога, вона перепробувала майже всі безопераційні методи боротьби зі зморшками. Зупинятися надалі вона не має наміру, тому що вона, як каже, з тих жінок, хто буде боротися зі старінням усе життя.

“Цементом заллю собі обличчя, але відстрочу момент старіння”,- відчайдушно вигукує актриса.

Жінка каже, що вона у свої 36 років відчуває себе на 28. Тож для того, щоб досягти вікової гармонії душі з тілом, вона з часом ляже під хірургічний скальпель. “Операції не хочу, але буду… Бажано тільки пізніше”,- відверто зізнається Ірина.