“Злочин не має терміну”: Олег Скрипка розповів, чим перед фанами завинили Світлана Лобода та Віра Брежнєва

Відомий український музикант Олег Скрипка у новому коментарі для журналістів висловився про головну провину своїх зіркових колег – Брежнєвої та Лободи

Нещодавно відомий український музикант і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка дав інтерв’ю для журналістки Наталії Влащенко. У розмові з медійницею знаменитість зізнався, що думає про Світлану Лободу та Віру Брежнєву – артисток, які до початку повномасштабної війни жили та працювали у росії. За словами музиканта, його зіркові колеги скоїли так званий “культурний злочин”, через який, зокрема, і почалась велика війна.

Скрипка про Брежнєву та Лободу

Відомий український артист в інтерв’ю для Влащенко зазначив, що його приватна думка та позиція закінчується на тому, що так званий культурний злочин, так само як і воєнний, не повинен мати терміну. За словами Олега Скрипки, саме через таких артистів, як Лобода та Віра Брежнєва, в Україні почалась повномасштабна війна. Адже вони задовго до її початку виступали та жили у сусідній державі.

Олег Скрипка розкритикував Світлану Лободу та Віру Брежнєву за виступи в росії

Знаменитість також прокоментував і те, що після 24 лютого артисти, про яких йде мова, почали перекладати свої пісні українською або і взагалі записувати нові композиції солов’їною. На думку Олега Скрипки, це не виправдовує співаків і співачок, адже не потрібно забувати про те, що вони робили раніше.

“У нас війна в Україні, тому що спочатку було скоєно культурний злочин, в тому числі й оцими діячами, цими істотами”, – пояснив свою думку відомий український артист Олег Скрипка.

Олег Скрипка зізнався, що думає про своїх зіркових колег Лободу та Віру Брежнєву

Врешті-решт, Олег Скрипка запропонував створити так званий “Культурний Миротворець” – базу артистів, які раніше виступали на концертах проросійських політиків та просували проросійські наративи.