“Ми всі отримуємо енергію від жінок”: Олег Скрипка розповів про свою дружину та виховання чотирьох дітей

Відомий український музикант, вокаліст та композитор, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка батько чотирьох дітей виявився ще й не абияким філософом.

Олег Скрипка у нещодавньому інтерв’ю, яке у нього брав журналіст Олексій Суханов, торкнувся багатьох тем: фемінізм, його вплив на суспільство, майбутнє України та сімейне життя та виховання дітей.

До недавнього часу Олег не дуже підіймав завісу особистого життя і мало хто знав, що крутий рокер є люблячим чоловіком та багатодітним батьком.

Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей

Зі своєю дружиною Наталію Олег у шлюбі з 1997 року. На запитання журналіста, чи вважає Скрипка свою дружину щасливою, артист філософські відповів, що “іноді вона щаслива, а іноді — ні, бо вона нестабільна, як природа, і в цьому її краса”. Артист не зміг пригадати дату знайомства зі своєю теперішньою дружиною, але назвав момент, який він завжди згадує. Цей момент пов’язано з опікою: майбутня дружина подала Олегу чай. Його це вразило, бо він вважає, що красиві жінки — холодні й не здатні на емпатію, але його жінка не така.

“Для мене жінка — це опіка. Материнський момент. Тому вибір дружини — жінка, з якою ти будеш виховувати майбутніх дітей.”

Що стосується дітей, то співак зізнався, що вихованням доньок займається дружина.”Ми всі отримуємо енергію від жінок. Жінка — це як Земля. Синів виховує батько, а дівчатам можу дати тільки любов”,- говорить Олег. Він зізнається, що любить з доньками Олесею та Зоряною бавитися, але уроки не робить й не навчає їх життєвої мудрості.

Інша річ — сини. Другий син Устим вже почав робити музичну кар’єру, але батько допомагає йому лише порадами, бо син відмовляється від будь-якої батьківської протекції.

Старший син 18 річний Роман також звертається з питаннями до нього. Наприклад, він приводить знайомити з ним своїх дівчат. Правда на цьому Олег зізнався, що не дозрів ще давати синам поради у виборі наречених, хоча сам був одруженим двічі.

“Я не дозрів отримувати онуків. Це шалений страх моїх ночей”

Але він вважає, що сини повинні самі нести відповідальність у стосунках з дівчатами.

Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей