Арсен Мірзоян розповів, скільки вони з Тонею Матвієнко заплатили Олегу Виннику за участь у своєму весіллі

15 червня 2017 року Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли бучне весілля на березі Дніпра. Наречена встигла змінити дві сукні. А вів церемонію сам повелитель вовчиць Олег Винник.

Днями Арсен Мірзоян поспілкувався зі Славою Дьоміним. Блогер пригадав події 6-річної давнини й поцікавився в артиста, як йому вдалося залучити на шлюбну церемонію невловного нині Олега Винника.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Блондину дісталася роль церемоніймейстера. Він спочатку побоювався брати на себе обов’язки весільного старости, та згодом вирішив спробувати себе в новій іпостасі. Олегу подібне прийшлося до вподоби.

Винник самотужки склав сценарій святкування. Наречені, їхні батьки та всі 60 гостей були в захваті від роботи зіркового розпорядника. Звісно, пригадуючи кадри з комплексу “Дніпровська рив’єра”, Дьомін поцікавився у співрозмовника, як вдалося вмовити Винника на таке амплуа.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Арсен відзначив, що вони особливо близькими друзями з Олегом не були. Просто колеги по співочому цеху. Спілкувалися на рівні “Привіт-Привіт”. А коли запропонували стати тамадою, Олег не відмовив.

Мірзоян відзначив, що за ту роботу Винник не отримав жодної копійки. Певно, вирішив опанувати суміжну спеціальність і вирішив потренуватися на практиці. З приводу завершення кар’єри співака в Україні, чоловік Тоні Матвієнко не дуже категоричний.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Арсен нагадав, як несподівано розпочав співати Винник, здобувши неабияку славу. Тож тепер може так само раптово повернутися, і його шанувальники будуть надзвичайно раді подібній обставині.

Мірзоян вважає, що творчість Винника розрахована переважно на жіночу аудиторію. І ця частина фанаток ладна вибачити улюбленому співаку будь-що. До речі, перший танок молодята виконали під пісню Олександра Пономарьова “Я люблю тільки тебе”, яку автор співав наживо. Напевно, теж безплатно.