Діму Монатіка виправляють власні діти, а дружину дратує побут: співак розповів про стосунки у своїй родині

Не секрет, що зараз багато українських сімей буквально розірвані, бо рідні люди змушені проживати у різних країнах. Дехто вже адаптувався на чужині, а інші, не дивлячись на небезпеку, повернулися.

Діма Монатік поділився своїми враженнями про те, чи змінилися стосунки у родині після повернення з-за кордону та як родина проходила адаптацію в Україні.

На це та інші питання співак відповів журналісту каналу “Люкс ФМ”.

Дмитро одразу заявив, що ніякої адаптації після повернення дружини та дітей з Великої Британії після вимушеного від’їзду з України родині не знадобилось. Навпаки важко було всім пристосовуватися до життя в іншій країні, а дома всім добре.

“Ми завжди хотіли жити вдома, в Києві і ми робимо так, як ми хочемо”,- наголосив батько сімейства.

Журналіст спитав, якого досвіду набрались діти за час перебування в Англії. Дмитро сказав, що діти дуже добре навчились розмовляти англійською. Зі слів співака, у них “дуже прикольний акцент” і вони навіть виправляють Діму, коли вони вдома спілкуються англійською мовою. Батьки їхніх однокласників запитують дружину співака Ірину, з яким репетитором діти займались.

Поставив журналіст своє запитання стосовно того, що думає Дмитро про свою “чарівно добру та по-доброму чарівну” дружину. Співак з теплими нотками у голосі сказав, що вона дійсно саме така. Розповів він також, що іноді “Ірішу бісить його ставлення до побутових питань”. Хоча свої батьківські обов’язки вони виконують разом.

Відповів Дмитро й на питання, як часто він дарує дружині квіти. Сказав, що доволі часто, але, мабуть, потрібно це робити ще частіше. Що ж стосується подарунків, то головним подарунком, який пара зробила один одному — це їхні сини, а коштовним матеріальним подарунком став електромобіль Ягуар, який нещодавно подарував співак дружині.

Про себе Діма сказав, що іноді він може бути строгим, але конфліктні ситуації намагається завжди вирішити мирним шляхом.