Колишня Узелкова Боржемська розповіла, скільки їй потрібно грошей на місяць: звідки тренерка бере кошти?

Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова, поділилася своїми нагальними витратами. Як заробляє та на що витрачає нині кошти відома фітнес-тренерка?

Марина Боржемська після доволі скандального розлучення з В’ячеславом Узелковим взяла на себе відповідальність за долю обох їхніх дітей. За словами фітнес-тренерки, татусь долею сина й доньки особливо не цікавиться, оскільки нині влаштовує особисте життя.

Жінці ж доводиться крутитися мов дзиґа, оскільки витрати за місяць виходять суттєвими – 3-4 тисячі доларів, сповістила знаменитість у бесіді зі Славою Дьоміним. Левова частина йде на виплату кредиту за автівку – 30 тис.грн. Далі – оренда квартири. Це ще 15 тис.грн. Узимку за комірне доводиться сплачувати 4 тисячі гривень. Необхідно також регулярно оплачувати школу для дітей.

Частину заробленого Марина донатить на ЗСУ. А ще примудряється робити заощадження на власні мрії – придбати житло чи поїхати на відпочинок. Заробітки Боржемської складаються від продажу програм для схуднення. Це основа бюджету.

Чому колишній чоловік не вкладається у своїх нащадків, незрозуміло. Тим часом Боржемська зробила ще одне сенсаційне зізнання – пережила у шлюбі з В’ячеславом аж три викидні. Лікарі сказали, що у них з чоловіком “неправильне генетичне співвідношення”. Після першого викидня Марина почала ходити по лікарях, шукати вихід з цього скрутного становища.

Але все повторилося вдруге й втретє, причому на таких термінах, коли жінка вже знала стать малятка. Це було дуже важко пережити. На 8-му місяці четвертої вагітності у знаменитості теж почалася кровотеча, але лікарі зробили все можливе, щоб Роберт таки з’явився на світ. Згодом Боржемська народила ще й донечку Олівію.