Оля Полякова розповіла про конфлікти з 11-річною донькою, яку віддала в школу-інтернат: “Я погана мама”

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що має натягнуті стосунки з 11-річною донькою. Дівчинка ображена на зіркову маму, через те, що та її відправила у школу-інтернат.

Оля Полякова не лише відома українська артистка, а й мама двох доньок. Старшій доньці співачки Маші 18 років. Наразі вона живе в Україні та вже восени збирається їхати в США на навчання в одному з найпрестижніших університетів світу – у Берклі. Маша – досить медійна особистість. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, співає у музичному гурті і часто з’являється на світських заходах.

Якщо старша донька донька Полякової прагне популярності, то молодша – навпаки. 11-річна Аліса терпіти не може, коли її зіркова мама знімає на камеру і показує її в Мережі.

Як виглядає молодша донька Олі Полякової

Зараз Аліса живе і навчається у Лондоні. Дівчинка перебуває у так званій школі-інтернаті. Оля Полякова з чоловіком вирішили відправити молодшу доньку у Британію, після початку повномасштабної війни в Україні. Все, заради безпеки дівчинки. Та сама Полякова зізнається, що Аліса ніяк там не може адаптуватися і мріє повернутися додому.

Нещодавно Оля Полякова дала інтерв’ю виданню OBOZ.UA, де зізналася, що її 11-річна донька звинувачує у тому, що та “здала її в інтернат”.

Вона вже з’їла нам мізки!

, – зізналася Оля.

Також співачка заявила, що більше не має сил чути від рідної доньки те, що вона погана мама. Тому вона вирішила, що Аліса завершить ций навчальний рік у Лондоні і повернеться в Україну.

Кожен день звинувачення, що я погана мама, віддала дитину в дитячий будинок. Треба забирати, бо я вже просто не витримую.

, – розповіла Полякова.

Оля Полякова розповіла про конфлікти з донькою, яку віддала в школу-інтернат

До слова, раніше Полякова розповідала, що для того аби Алісі було легше жити у Лондоні, вони навіть туди відправили її бабусю. Так, дівчинка з понеділка по п’ятницю жила і навчалася в школі, а на вихідні їздила до бабусі, яка жила неподалік на орендованій квартирі.