Таланти зі світлом в душі: Алан Бадоєв розповів, як він працював із Пугачовою, Барських та Данилко

У світі шоу-бізнесу іноді здається, що блиск і гламур перекривають справжні таланти, які несуть у собі світло й велич душі. Один із таких талантів — Алан Бадоєв.

Поза кадром його творчості схована історія великих імен, з якими він мав нагоду працювати.

Алан Бадоєв успішно співпрацював з багатьма зірками вітчизняного та російського шоу-бізнесу, створюючи неперевершені відеокліпи. Проте після повномасштабного російського вторгнення в Україну він взяв рішучу позицію й відмовився співпрацювати з росіянами, обравши патріотичну проукраїнську позицію.

Нещодавно в інтерв’ю Алан Бадоєв розповів про те, як він працював із такими великими іменами, як Алла Пугачова, Андрій Данилко та Макс Барських. Усіх трьох він об’єднав поняттям “таланти зі світлом в душі”, стверджуючи цим те, що вони надзвичайно талановиті не лише в музичній сфері, а і як особистості.

Світ у душі

За словами Бадоєва, співпраця з Аллою Пугачовою була надзвичайною подією у його житті. Співачка, яка має величезний досвід у галузі мистецтва, не лише вразила його своїм професіоналізмом, а й глибиною своєї душі. Він розповів, що завдяки розмовам оточування про Пугачову у нього було побоювання, що примадонна капризна й вередлива. Але реальність приємно здивувала Алана. Він побачив перед собою профі й приклав максимум зусиль, щоб створити “фінальний кліп Алли Борисівни про її життя та стосунки з донькою” “Приглашение на закат” вищої проби.

Кадри з відеокліпу А.Бадоєва. Скриншот фото з Мережі

Щодо Андрія Данилко, відомого як Вєрка Сердючка, Бадоєв відзначив його безмежну креативність та здатність оточувати себе талановитими людьми.

“Хоч на пів голови, але вище за нього у творчому сенсі”.

Робота з ним завжди була захопливим та непередбачуваним процесом, що приносило величезне задоволення.

Щодо Макса Барського, Бадоєв підкреслив його талант та натхнення, які він вносить у кожен проєкт:

“Немає нічого, щоб він не зміг зробити на прохання режисера під час знімання кліпу”.

До того ж Бадоєву імпонує громадянська проукраїнська позиція Макса, сміливість та щирість, юнацький максималізм.

“Його хотілося захистити”,- сказав Алан і став продюсером співака.