Бідність – не порок. Андрій Данилко, Макс Барських, Джамала: хто з українських зірок зміг вирватись зі злиднів

Більшість вважає, що зайняти нішу в шоубізнесу можна лише маючи великі гроші. Українські артисти довели, що навіть зі злиднів можна стати зіркою

Деякі українські артисти пройшли довгий шлях від життя на межі бідності до шикарних апартаментів і банківського рахунку в доларах.

Катерина Павленко

Катерина Павленко
Катерина Павленко

Співачка, яка прославляла Україну на музичному конкурсі “Євробачення” в складі групи GoA, не бажає пригадувати своє дитинство. Вона виховувалась мамою, і батька ніколи не бачила. Родина проживала в Ніжині в недобудованому будинку. Через це дівчина постійно хворіла, і навіть одного разу ледве не загинула. Їй пощастило, адже в київській лікарні їй провели безкоштовну операцію на легенях.

Макс Барських

Макс Барських
Макс Барських

Співак колись зізнався, що його батько любив вживати алкоголь. Бувши в такому стані, він неодноразово бив сина та дружину. Родина жила настільки бідно, що в хлопчика навіть не було іграшок. Наразі, будучи успішним та популярним, Макс продовжує позбуватись тих психологічних травм, які були завдані в дитинстві.

Ігор Ласточкін

Ігор Ласточкін
Ігор Ласточкін

Відомо, що комік та артист Ігор Ласточкін народився в Казахстані. Родина жила дуже бідно, в них не було грошей навіть для того, щоб оплатити комунальні послуги. Саме тому родин постійно була без світла та газу. Ігор, аби підтримувати маму, в 10 років пішов працювати вантажником. Також він продавав на ринку пиріжки, що готував разом з бабусею. Вибратись зі злиднів Ласточкін зміг вже тоді, коли переїхав в Україну та поступив вищий навчальний заклад у Дніпрі.

Джамала

Джамала
Джамала

Кримська співачка Джамала насправді народилась в Киргизії. У родини була велике господарство, де мусили працювати всі діти. Робота була досить важкою, тому в 6 років Джамала сильно захворіла і ледве не втратила слух.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Співак, музикант, гуморист Андрій Данилко насправді мав досить складне дитинство. Рідного батька він втратив в семирічному віці, адже той сильно вживав алкоголь. Андрій Данилко досі пам’ятає, як однокласники дружно скинулись коштами та придбали його костюм на випускний.

Популярне

Схожі статті

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.