Остап Ступка перебуває в Україні, а його онука Богдана – за океаном. Як спілкуються родичі: “Вона далеко”

Остап Ступка останнім часом потерпає від хейту. Йому закидають у провину ДТП, спричинене напідпитку, а також зраду сина Дмитра, який нині перебуває в Америці.

Актор намагається не зважати на не лестиві слова на свою адресу. Щодо аварії сповістив, що вона не стала причиною для відсторонення від роботи. Остап Ступка продовжує працювати в театрі та активно знімається в кіно, а судові розбирання тривають ще й досі.

З приводу втечі старшого сина за кордон відзначив, що й сам не читає негативні відгуки на адресу Дмитра, і син робить точнісінько так. Мовляв, треба займатися іншим. Актор відзначив, що робити хейт у нас навчилися доволі непогано.

Чи спілкується Остап Ступка зі своєю онукою Богданою?

В США мешкає й онука Остапа Ступки. Щоправда, після розлучення Поліни Логунової та Дмитра Ступки дівчинка залишилася жити з мамою в іншому місті. Тож татусь бачиться з Богданою вряди-годи. Журналісти поцікавилися в пана Остапа, чи він спілкується з дівчинкою.

Ступка сповістив, що у них є можливість спілкуватися лише через фейстайм телефоном, оскільки перебувають далеко один від одного. Дідусь й онука розмовляють дуже рідко. Регулярного спілкування не виходить.

Чи спілкується Остап Ступка зі своєю онукою Богданою?

Та все ж час від часу згадують про спорідненість. Дівчинка знає, що це дідусь Остап. Чоловіка тішить, адже так його ніхто, окрім Богдани, не називає. Коли Дмитро відвідує донечку, то обов’язково надсилає тату фото та відео з побачень, тож дідусь у курсі всіх справ онуки.

Як відомо, згідно з рішенням суду Ступка має обмеження волі на 3 роки. Ще 8 років йому заборонили сідати за кермо автомобіля, відібравши водійське посвідчення. Звісно, у театрі, де працює порушник ПДР, засудили подібну поведінку актора, але не звільнили.

Дружина Дарина теж багато плакала через п’яну автопригоду чоловіка, але не покинула, а навпаки підтримала у тяжку хвилину. Вона хоч і молодша на 20 років, але, виходить, мудріша за благовірного.