Святослав Вакарчук розкрив інформацію про сім’ю: “У мене народився син, а за рік вже й донька”

Святослав Вакарчук полюбляє давати інтерв'ю, але говорить зазвичай про творчі напрацювання чи хоча б про політику. На цей раз зробив виключення й розповів про сім'ю та дітей.

Святослав Вакарчук розповів журналісту “Української правди” багато цікавого. Зокрема, торкнувся й теми родини. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” назвав свою родину та улюблену справу антидепресантом.

Святослав Вакарчук розповів про сім’ю та дітей: перша дружина

У цьому плані знаменитому музиканту пощастило – пише й виконує хітові пісні. Ще й двічі став батьком за останні 3 роки – до повномасштабного вторгнення і вже після.

Святослав порівняв своє життя з трьома стовпами, які тримають його. З одного боку, це творча робота, з іншого дружина з дітьми. А третім стовпом є постійні відвідини бійців на позиціях. Усе це й підтримує психічний стан артиста у нормі.

Музикант дав корисну пораду шанувальникам – не жити вчорашнім днем, не жити завтрашнім днем. Цінувати лише теперішній час і думати виключно про нього. Той, хто навчиться медитувати, тобто концентруватися на сьогодні, що саме в цей момент із тобою відбувається, той виграє, певен артист.

Святослав Вакарчук розповів про сім’ю та дітей: друга дружина

У першому шлюбі з Лялею Фонарьовою Святослав прожив 20 років, виховуючи доньку жінки від інших стосунків. А наприкінці серпня 2021 року стало відомо, що в музиканта народився первісток Іван.

На жаль, дідусь, на честь якого назвали хлопчика, онука не встиг побачити, оскільки пішов із життя у квітні 2020 року. У липні 2022-го родина поповнилася донечкою Соломією. Вакарчук ніколи не називав імені другої дружини. Та всі певні, що це продюсерка Євгенія Яцута. Жінка теж має донечку від попередніх стосунків.