Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Василь Вірастюк розлучився з матір’ю двох своїх дітей, яка допомагала виростити первістка спортсмена. Судова тяганина з Інною, щоправда, триває й понині. Тепер колишнє подружжя намагається розділити кілограмовий золотий злиток.

Та попри негаразди, серце народного депутата не вільне. У ньому розквітає нове кохання й підростає синочок, якого щасливі батьки назвали Володимиром. Поспілкувавшись зі Славою Дьоміним, силач розповів усі подробиці.

Василь Вірастюк розповів про нове кохання та народження сина

Четвертому сину минає 9 місяців. Стосунки з новою жінкою розпочалися, коли Інна з синами поїхала за кордон, ховаючись від повномасштабного вторгнення. Василь розцінив від’їзд як зраду з боку дружини, оскільки вона діяла на власний розсуд.

Вірастюк вважає себе людиною, яка здатна домовлятися, тому поведінку Інни з судовою тяганиною вважає за помсту. Діти поставилися до змін у житті батька по-різному. Адам сприйняв народження молодшого братика як щось абсолютно нормальне. Олег з пересторогою. Довелося пояснювати підлітку, чому все так сталося з мамою. Та й останні 3 роки життя родини свідчили, що далеко не все гаразд.

Василь Вірастюк розповів про нове кохання та народження сина

Нову обраницю Василя звати Ірина. Нині вони живуть у цивільному шлюбі, бо процес розлучення чоловіка триває. Познайомилися вони випадково в Івано-Франківську ще 2019 року. Вірастюк з Інною обідали в ресторані, а до них підійшла група жіночок, щоб сфотографуватися.

Після цього вони почали стежити один за одним у Фейсбуці. З 2021 року стали спілкуватися. Справжня закоханість прийшла вже після початку великої війни. Нині Василь щасливий, попри тиск зусібіч та постійні суди. Лише у третьому коханні він врешті знайшов тепло, затишок та взаєморозуміння.