Рейтинг найскандальніших розлучень 2023: побили горщики зі своїми половинками Трінчер, Собчук, Вірастюк

2023 рік не став виключенням. Деякі зірки створили сім'ї, але знайшлися й ті, які прийняли рішення розстатися назавжди. Часто-густо розлучення супроводжуються висловленням претензій.

Анна Трінчер

Акторка з Олександром Волошиним сповістили про розпад сім’ї, роз’їхались, натомість оформити розлучення офіційно поки не встигли. Блогер сповістив, що документи планують подати 7 грудня.

Найскандальніші зіркові розлучення 2023

Прихильники зіркової пари перебувають у шоку, відколи пара 28 листопада виклала в мережу відеоролик, в якому йдеться про рішення розстатися. Виявляється, піти з родини висловив намір Олександр, заявивши, що кохання більше немає.

Олег Собчук

Про негаразди в родині лідера гурту “Скай” ходили чутки ще у 2020 році. Відтоді фани музиканта вважали, що в родині все налагодилося. Та після 20 років шлюбу Марія Собчук раптово стала ділитися в мережі подробицями непорозумінь.

Найскандальніші зіркові розлучення 2023

Жінка оголосила чоловіка аб’юзером й звинуватила в крадіжці ноуту та велосипеда. У відповідь Олег сповістив, що вони офіційно розлучилися ще в травні, а не живуть разом вже давно. З дітьми у нього нормальні стосунки. Музикант запевнив, що “виконує умови відповідних договорів”.

Василь Вірастюк

15-річний шлюб силача теж розпався цьогоріч. Пара не живе разом ще з минулої осені. Тепер колишня дружина вимагає виплати аліментів на дітей у сумі 80 тис. грн. Натомість пан Василь готовий поділитися лише третиною депутатської зарплати. Інну не влаштовує сума в 11 тис.грн, тому парі доводиться судитися.

Найскандальніші зіркові розлучення 2023

Причому претензії в колишньої не лише до грошового утримання на дітей, але й на майно – дві квартири та чотири земельних ділянки. Вірастюк ладен забрати синів під власну опіку, аби тільки відкараскатися від ненависної жінки, яка колись була коханою.

Популярне

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з полуницею: весь секрет у заливці. Цей рецепт шукають всі, а я всіх пригощаю

Такий пиріг із полуницею можна готувати щодня, допоки триває ягідний сезон. Тонкий шар пісочного тіста, сметанна заливка і велика кількість ягід – ідеальне смакове поєднання.

Живуть по 10 років і більше й не набридають: міцні шлюби Юрія Ткача, Лілії Ребрик, Віктора Бронюка та інших

Деякі знаменитості змінюють партнерів немов рукавички. Та є серед представників шоубізу й доволі міцні подружні пари, які проживши разом 10 років, продовжують кохати й бути коханими.

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.