Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

Українська журналістка та успішна блогерка Раміна Есхакзай активно веде соцмережі й часто радує прихильників новим контентом. Цього разу знаменитість вирішила розкрити нові факти про себе. Вона запропонувала своїм читачам в Instagram поставити запитання, на які відповідатиме її мати.

Так, у своїх stories блогерка організувала рубрику “питання-відповідь”, де одна з підписниць поцікавилася про те, якою дівчина була в шкільні роки. У відповідь на таке питання мама знаменитості розповіла, що в школі Раміна була дуже активною, організовувала змагання та брала участь у шкільних конкурсах.

Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Також шанувальники поцікавилися, чи важливо для жінки те, щоб Раміна вийшла заміж і народила дітей. Вона відповіла, що найголовніше — це здоров’я та щастя, а все інше — це особистий вибір її доньки.

Пізніше шанувальники попросили фотографію з випускного Раміни Есхакзай. Проте вона не змогла знайти саме це фото, тому показала інше. На світлині дівчина ще зовсім маленька, в образі королеви.

Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Наступне питання було щодо того, якого чоловіка бажає бачити поряд з Раміною її мама. Жінка відповіла, що хоче бачити чоловіка, який кохатиме Раміну і зробить її щасливою.

Нагадаємо, нещодавно 32-річна Раміна Есхакзай розповіла про свої нові стосунки. Відомо, що обранець знаменитості є військовослужбовцем й захищає Україну на передовій. В одному з останніх інтерв’ю відома дівчина зазначила, що з міркувань безпеки наразі не може показати чоловіка. Окрім того, вона поділилась, що має намір побудувати серйозні стосунки.

“Оскільки мені вже 32 роки, коли я починаю стосунки, то вони серйозні”, – поділилась журналістка.