До 45-річного Арсена Мірзояна постійно доходять чутки про зради в шлюбі: “Ми завжди з Тонею говоримо про це”

В Інтернеті частенько можна побачити статті про зраду Арсена Мірзояна Тоні Матвієнко. Про це говорять навіть тарологи. Що думає з цього приводу сам музикант, він розповів у інтерв'ю "Люкс ФМ".

45-річний Арсен Мірзоян з висоти свого життєвого досвіду практично не звертає уваги на ЗМІ, які розповідають про його зради другій дружині Антоніні Матвієнко. Якщо подібні новини з’являються у жовтушній пресі, подружжя перетворює подібну інформацію на жарт.

Якщо новина з’являється в серйозному виданні, то можуть висловити претензії. За словами Арсена, у них з дружиною настільки нормальні стосунки, що він навіть не може влаштувати скандал.

Арсен Мірзоян розповів про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко

Зазвичай подібна прерогатива належить жінці. Вона задає тематику, через яку й виникають взаємні докори. Вже після цього друга половинка зазвичай виправдовується: “Я ж просто хотіла спитати…”

Подібне в зірковій родині трапляється не часто. Арсен не відкидає, що, можливо, іноді сваряться через те, що він щось забув зробити. Один одного вони називають Бусею. Мірзоян Буся, тому що бубнить, а Антоніна – тому що бусинка.

Арсен Мірзоян розповів про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко

Зазвичай після сварки Тося йде першою на примирення. Та останнім часом чоловік приноровився замирюватися ще на початку непорозуміння, тому до гучного скандалу справа не доходить. Це дуже дивує жінку, адже подібне на Арсена не схоже.

Арсен Мірзоян розповів про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко

Чоловік певен, їхні з дружиною стосунки неабияк змінилися після повномасштабного вторгнення. Найбільше Антоніну бісить те, що він дуже повільний. Натомість Матвієнко імпонують інші риси характеру благовірного – уважність і турбота.

З першою дружиною Арсен майже не спілкується дзвінками. Переважно надсилають один одному повідомлення. Це стосується конкретних речей, які потребують термінового вирішення. Без будь-якої лірики чи спільних спогадів про минуле.