Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.

46-річна Камалія похвалилася в інтерв’ю обручкою за кілька тисяч доларів та, вбравшись у весільну сукню, напустила ще більше інтриги:

“Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні. І у мене є навіть обручка. Скоро вже буде моя. Обмінююся обручками з коханим”.

Саме такі слова знаменитість сказала в інтерв’ю “М1”. Начебто це було включення зі знімань кліпу співачки. Камалія була вбрана в пишну білу сукню, поверх якої наділа коротку чорну шкірянку.

Камалія вбралася у весільну сукню й похвалилася обручкою

Зірка під час розмови з журналісткою сиділа на мармурових сходах, була у чудовому гуморі й весело посміхалася, розповідаючи про нове кохання. Звісно, не уточнила, чи воно екранне задля знімань кліпу, чи справжнє.

Камалія вбралася у весільну сукню й похвалилася обручкою

Є там і кадри з чоловіком. Але “наречений” у коричневому костюмі знятий зі спини, тож роздивитися обличчя немає жодної можливості. Здається, подібну інтригу ми вже бачили раніше. Пригадайте кліп Аліни Гросу, присвячений її весіллю.

Камалія вбралася у весільну сукню й похвалилася обручкою

На відео співачка постійно перебуває поряд із чоловіком, але жодного разу в кадр не потрапляє його лице. Тільки тіло, руки-ноги або потилиця. Як і Гросу, Камалія не розповіла всієї правди, пообіцявши, що всі “скоро все побачать”, а поки “ще зарано”.

Схоже, інтригувати фанів напередодні виходу кліпу стає усталеною звичкою зірок. Мамаріка не могла скористатися подібною фішкою, оскільки вже одружена, тому зробила все навпаки – сповістила про розставання з Сергієм Середою, неабияк налякавши подібною новиною фоловерів.

Камалія вийшла заміж за Сахіра Алі Багга?

Камалії вже один раз вдалося ввести журналістів в оману. В пакистанських ЗМІ написали, що українка вийшла заміж за Сахіра Алі Багга й опублікувала світлини, де обоє артистів обіймаються. Насправді ж це був просто запис дуету.