Пономарев рассказал, как в детстве голодал – ел сырой лук с хлебом

Співак Олександр Пономарьов - успішна і відома, багата людина. Але в дитинстві його родина жила дуже бідно, проте, батьки підтримали його прагнення співати.

Мало хто знає про важке дитинство талановитого українського співака Олександра Пономарьова – сам артист рідко розповідає про сім’ю, рідних і юнацькі роки. Тільки недавно однією з передач він поділився з журналістами інформацією про бідну і голодну молодість, згадував батьків, початок захоплення музикою.

Олександр Пономарьов в молоді роки

В рамках ранкового шоу «Ранок з Україною» Олександр вперше за багато років відповів на питання про дитинство – ведучій хотілося дізнатися побільше про початок творчого шляху. Але розповідь виявився несподіваним. Найсумніше було чути про те, наскільки критично не вистачало грошей родині Пономарьових. Наприклад, сім’ї часто доводилося вечеряти в борг або звичайним хлібом з цибулею, коли не вистачало на продукти.

Але навіть в умовах такої бідності батьки підтримували талант сина і накопичили грошей йому на перший музичний інструмент – синтезатор. Пономарьов з нескінченної вдячністю відгукується про батька і маму, адже їх приклад і доброта сильно допомогли йому в житті. За допомогою цього ж синтезатора юнак зміг вчитися в музичній школі і продемонструвати свій талант, який помітили професіонали і допомогли успішній кар’єрі.

Завдяки цьому інструменту вже в 17 років він зміг заробити стільки грошей, що купив для сім’ї старий автомобіль.

Перші виступи Олександра Пономарьова

Також виконавець поділився сумною історією про те, як перед виходом на сцену одного з концертів йому подзвонив батько – просто так, дізнатися, як справи у сина. Вони недовго поговорили, а вже через кілька годин рідні подзвонили зі звісткою про смерть батька. Залишок концерту Пономарьов співав зі сльозами на очах і пояснив причину такої емоційності публіці, а вона його підтримала і вшанувала пам’ять батька хвилиною мовчання.