Пам’ятаєте маленького Енакіна Скайуокера з “Зоряних воєн”? Зараз акторові 31 рік і він серйозно хворий

Багато хто заздрить юним зіркам, які прославилися на весь світ своїм талантом ще в дитинстві, але мало хто думає про те, наскільки важко дитині витримати постійну увагу - можна спостерігати безліч прикладів того, як популярність згубна для підростаючої психіки.

Хтось із знаменитих дітей йде в тінь і пропадає з екранів, комусь вдається впоратися з переживаннями тільки шляхом шкідливих звичок.

Не став винятком з цього правила актор, який зіграв Енакина Скайуокера в перших «Зоряних війнах» – там майбутній темний володар був ще золотоволоса хлопчиком.

Маленький Енакін Скайуокер

Роль виконав Джейк Ллойд, і ось днями з’явилася інформація про його серйозну хворобу.

Енакін Скайвокер

Величезна популярність після виходу легендарної франшизи штовхнула Джейка до саморуйнування – не витримавши загальної уваги, він кинув творчий шлях і не став лікувати психологічну травму у професіоналів. Все закінчилося тим, що зараз колишній актор страждає від шизофренії.

Джейк Ллойд зараз

Кілька років тому близьким ще вдавалося вмовити його приймати ліки, але через відмову від них стан 31-річного хлопця різко погіршився. Вся тяжкість положення стала очевидною після аварії, що сталася з вини Ллойда під час його нападу – його визнали загрозою для оточуючих і помістили в психіатричну лікарню.