Якими були останні слова загиблої від раку Жанни Фріске? “Якби я знала…”

Жанна Фріске - актриса і співачка, яка трагічно померла від раку. Вона була дружиною телеведучого Дмитра Шепелєва.

Чи то через біль від такої трагедії, чи то з якихось інших причин, Дмитро Шепелєв відмовився спілкуватися з журналістами, і розповідати про останні дні співачки. Більш того, подруга померлої Фріске розповіла, що після звістки про хворобу чоловік навіть заборонив їй спілкуватися з друзями. Зараз Шепелєв виховує сина один, і мова про нові романи поки не йде. Мабуть, біль від втрати близької людини ще не охолола.

Сценарист і близький друг Жанни Фріске Геннадій Куркін опублікував уривок з нової книги “Блискітки “, де розповів про останні слова співачки перед смертю

Друг Жанни Фріске Геннадій Куркін написав про неї книгу

Геннадій творчо і професійно переніс на папір думки і почуття популярної співачки, яка загинула в 2015 році через невиліковного захворювання – онкології.

До слова, цей уривок ведеться від першої особи – від імені самої померлої Жанни.

“Якщо ви читаєте це, значить, мене вже немає. Сильно втомлюватися я почала відразу після пологів: стояти, лежати, думати, все було болісно важко, через силу. Я відчувала, як з тонким присвистом з кожним видихом виходить з мене життя; ми вирушили до лікарів, щоб розвіяти сумніви. і нам це цілком вдалося – сумнівів не залишилося, мені прописали швидку і неминучу смерть … “, – йдеться в книзі від імені Жанни Фріске.

Друг померлої актриси Геннадій Куркін пообіцяв, що його творчість побачить світ або в кінці цього року, або на початку наступного. Офіційний чоловік Жанни і її вдівець Дмитро Шепелєв поки ніяк не коментував цю інформацію. Батьки співачки також не люблять публічність, тому утримуються від будь-яких заяв – для них смерть дочки – дуже болюча тема.