Не тільки Шепелєв: Покійна Жанна Фріске зустрічалася з Кирилом Андрєєвим

Соліст «Иванушек International» згадав про свій роман зі співачкою.

У черговому випуску шоу «Секрет на мільйон» Кирило Андрєєв розповів про своє особисте життя і про роман з померлої від раку Жанни Фріске. Соліст «Иванушек International» згадав про свій роман зі співачкою.

 ""

Про це він розповів вперше. Їхні стосунки з Жанною Фріске були недовгі. Як сказав Андрєєв вони були тоді молоді та між ними спалахнула пристрасна любовь.1996 рік навіває йому тільки приємні спогади про Жанну. Вона була дуже душевна подруга. Як він згадує, в співачку він відразу закохався. Тоді Жанна тільки розлучилася зі своїм хлопцем. Андрєєв постійно телефонував співачці і виявляв ініціативу. Час був такий, що обидва постійно перебували на гастролях і не часто встречалісь.Даже на день народження Кирила Жанна приділила трохи часу, привітала його, вручила подарунок і поїхала на гастролі.

 ""

З огляду на те, що вони були постійно зайняті, їм довелося розлучитися. Андрєєв констатував, що він знає мало пак які будучи співаком і співачкою змогла довго прожити в любові і не розлучитися з-за роботи. Коли вони розлучилися, вони ще кілька разів бачилися. Співак вже мав сім’ю дружину Лолу і сина Кирила. Жана теж дуже хотіла створити сім’ю.

З 2011 року Жанна завела роман з телеведучим Дмитром Шепелєвим і жила з ним у цивільному шлюбі. У 2013 році у Жанни народився син Платон.

 ""

Доля відвела співачці трохи років для щастя. У 2015 році Жанна Фріске раптово пішла з життя. У 40 років вона померла від раку мозку.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?