Анна Саліванчук, яка народжувала в прямому ефірі, показала своїх дітей і чоловіка

Актриса "95 кварталу ", яка свого часу засвітилася в деяких українських серіалах, в тому числі і в серіалі "Свати ", дала велике інтерв'ю каналу Україна.

Нещодавно вона ще раз змусила себе обговорювати тим, що народжувала в прямому ефірі. Це вже її друга дитина. На відео не видно нічого забороненого, тільки її обличчя і емоції в той момент, коли вона перший раз доторкнулася до своєї дитини і обняла його.

Анна Саліванчук розповіла, чому зважилася викласти відео з пологів в мережу

Вона в коментарі Катерині Осадчій в програмі “Світське життя ” сказала, що хоче, щоб це відео надихнуло і підштовхнуло дівчаток народжувати дітей. Чомусь всі бояться це робити, особливо молоді. А Анна як блогер і актриса хотіла якомога більшій кількості людей донести інформацію – це не боляче, і це неймовірні емоції – відчути дотик дитини, якого ти народила.

Після цього блогерша вирішила показати своїх дітей в Інстаграм-акаунті.

Анна Саліванчук дала велике інтерв’ю програмі “Зоряний шлях ” на телеканалі Україна і виклала це відео у себе в Інстаграм.

“Красива жінка і хороша актриса! А, також, прекрасна мама! Щастя Вам і Вашим діткам !!! “, – пише в коментарях до публікації користувач під ніком valentina.prigoda.3.

Інші прихильники також побажали Ганні і її родині щастя. Анна Саліванчук зважилася народити в умовах карантину. Коли актриса тільки дізналася про вагітність, про карантин ще не йшлося.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.