(ВІДЕО) Ледве зашили голову: аварії з Настею Каменських і іншими зірками – Скрябіним, Меладзе, Мариною Поплавською, Михайлом Єфремовим, Кончаловськими

Від аварій на дорозі неможливо вберегти нікого, навіть самих багатих і знаменитих, чиї імена кожен день на слуху у мільйонів людей.

Про це не з чуток знають такі знамениті люди, як Настя Каменських, Андрій Кончаловський, Костянтин Меладзе та інші.

Аварія з Настею Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

У тій страшній автокатастрофі, яка трапилася чотирнадцять років тому, загинули три людини, а Настя Каменських залишилася жива. Це можна назвати справжнім дивом і другим днем народження. Саме так і сприймає українська співачка той фатальний день в червні 2006 року. Тоді Настя Каменських і її колишній чоловік Володимир Дятлов разом їхали з Миколаєва до Києва на день народження. Разом з ними в машині були батьки Дятлова і молодша сестра. Настя дивом вижила. Після цього лікарі їй ледве зашили голову і ногу.

Аварія сім’ї Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Сім років тому в родині зразковою пари Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського трапилася страшна трагедія, яка перевернула їх життя догори дном, а старшу дочку Марію практично позбавила життя. У 2013 році дочка зоряного подружжя разом з батьками потрапила в страшну аварію у Франції – машину вів Кончаловський. В результаті ДТП постраждали всі, хто знаходився в автомобілі.

Детальніше про цю подію і його наслідки дивіться у відео на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Варто відзначити, що дочка Маша досі в комі. Восьмий рік.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

27 грудня 2012 року відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе збив на смерть 30-річну Анну Пищало. Як встановило слідство, сталося це не на пішохідному переході. Жінка раптово вибігла на дорогу в невстановленому місці. Музикант щиро розкаявся в цій ситуації і вибачився перед рідними. Але повернути життя молодої жінки було неможливо.

Михайло Єфремов

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Ця аварія досі не сходить з вуст тих, хто хоч раз про неї чув. 8 червня актор Михайло Єфремов, який перебував за кермом в нетверезому стані (це вже довів добу), виїхав на зустрічну смугу в центрі столиці. В результаті ДТП загинув 57-річний водій-експедитор Сергій Захаров.

Кузьма Скрябін

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Дорожньо транспортна пригода забрала життя неймовірно талановитого українського музиканта Кузьми Скрябіна. Не стало його рано вранці 2 лютого 2015 року. Зіткнення його автомобіля і молоковоза сталося на трасі Кривий Ріг-Кіровоград. За версією поліцейських, Андрій Кузьменко або не впорався з керуванням в умовах недостатньої видимості, або заснув за кермом через перевтому.

Марина Поплавська

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Резонансна аварія з акторами комедійного проекту “Дизель Шоу ” сталася 20 жовтня 2018 у Київській області. Водій, керуючи автобусом, в якому їхали артисти гумористичної студії “Дизель шоу “, не вибрав безпечну дистанцію та допустив зіткнення з напівпричепом, який рухався в попутному напрямку. Марина Поплавська, яка, на момент зіткнення встала і підійшла до водія, просто вилетіла через лобове скло. Травми виявилися несумісними з життям.

Бережіть себе на дорозі!

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.