Семирічна дочка Пугачової і Галкіна зачарувала східними танцями: «Артистка, вся в матір»

Ліза Галкіна влаштувала імпровізований концерт для своїх зіркових батьків.

Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна зростає дуже талановитої і харизматичною дівчинкою. У свої 7 років Ліза чудово розмовляє французькою, грає на фортепіано, співає, танцює і займається театральним мистецтвом. Крім того, 7-річна дочка Галкіна і Пугачової є справжньою зіркою інтернету. Максим Галкін дуже часто публікує в своєму Інстаграмі фото і відео, на яких його спадкоємиця демонструє свої таланти. Цього разу шоумен показав веселе відео, на якому Ліза станцювала для батьків.

Ліза в спортивному костюмі віртуозно показує свої танцювальні здібності під музику зі східним мотивом.

«Очманіти!», – не стримала емоцій зіркова мама Пугачова.

У коментарях прихильники зіркової сім’ї також поділилися своїми враженнями, зазначивши, що Ліза дуже пластична. «Яка класна! Дуже талановита дівчинка росте »,« Яка розумниця так музику, відчувати. Є в кого. »,« Певний талант до східних танців »,« Східна Красуня! Треба ж як зловила настрій, увійшла в роль », – прокоментували відео користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.