Володимир Остапчук через місяць після весілля з Горняк заговорив про розлучення і незасливий шлюб: «Лайка і злість»

Відомий український шоумен Володимир Остапчук після нового весілля заговорив про розлучення і нещасливий шлюб. На Христину Горник чекає сюрприз.

Зовсім недавно герой нашої сьогоднішньої статті одружився вдруге. Буквально рік тому він пішов від своєї колишньої дружини Олени Войченко, яка народила йому двох дітей, в серпні телеведучий зробив пропозицію новій обраниці, нотаріусу Христині, і вже в жовтні вони офіційно зареєстрували відносини.

Розлучення з екс-дружиною було скандальним, без взаємних звинувачень не обійшлося. Навіть зараз Володимир регулярно отримує в соціальних мережах порцію критики з приводу його рішення піти з колишньої сім’ї. Саме тому він вирішив висловитися на тему кохання на все життя.

Свадьба Остапчука и Горняк
Весілля Остапчука та Горняк

Так, в його профілі в Instagram з’явилася публікація з роздумами, пов’язаними з весіллями та розлученнями. Останні Остапчук зовсім не вважає чимось поганим, адже якщо пара чесно зізналася в тому, що почуття пройшли, та й вони вже зовсім не ті люди, що були раніше — нормально закінчити важкі для обох відносини.

Владимир Остапчук с бывшей женой Еленой Войченко
Володимир Остапчук з колишньою дружиною Оленою Войченко

Багатьом з нас з самого дитинства твердять, що виходити заміж і одружуватися потрібно раз у житті, в результаті чого до розставань виникло вкрай негативне ставлення:

«Я щиро радію за величезний сімейний стаж, але якщо ти більше не любиш, навіщо мовчати? Заради чого і кого? Дітей і онуків? Але це самообман, кожен живе заради себе і любов до світу починається з любові до себе!», — написав Володимир.

Шоумен впевнений, що щасливі мама і тато окремо краще, ніж лайка і злість під одним дахом.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.