5 причин, чому Тіна Кароль ніколи не буде з Даном Баланом

Відомій українській співачці Тіни Кароль приписують роман з молдавським красунчиком Даном Баланом не просто так.

Перша іскра пробігла між ними на шоу “Голос країни “. Тоді між артистами-суддями проекту помічали неоднозначні погляди, дотики, ніжні слова і навіть ревнощі. Наприклад, коли до Дану Балану в команду пішла якась молода дівчина, і він при всій країни її обняв. Тіна драматично закотила очі.

З часів проекту “Голос країни ” Дану і Тіні приписують роман, проте це неправда

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Перша причина – це те, що вона до цих пір не показала свого коханого публіці. Минуло вже стільки місяців, а у неї немає жодного загального фото з її нібито “коханцем ” після зйомок Голоси Країни. Значить вони не спілкуються і може бути навіть не бачаться.

Дан Балан
Дан Балан

Друга причина, чому Тіна і Дан не разом – Дан Балан не в Україні. Після зйомок проекту він відправився в рідну Молдову, і лише зрідка прилітає в Україну по роботі. Особливо зараз, коли карантин.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Третя причина – Тіна Кароль не раз заявляла, що їй і однієї добре.

Четверта причина – вона весь час занурена в роботу, і у неї просто немає часу будувати відносини.

Дан Балан
Дан Балан

І п’ята причина – після смерті єдиного чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль дуже болісно переживала цю подію, і якось раз навіть говорила, що не готова буде знову почати відносини. В її серці назавжди залишиться Євген Огір.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.