Чому розпалася легендарна група “Тату ” і як зараз живуть солістки?

"Мені потрібна вона ", "Я зійшла з розуму ", "Нас не догонят ". Якщо у вас в голові з'явився мотив цих пісень, значить ви точно з минулого століття або початку "нульових ", і пам'ятайте цих двох шалено привабливих дівчат, які вразили весь світ своїм вокалом.

Олена Катіна та Юлія Волкова створили свій дует в далекому 1999 році, і “стрельнули ” з піснею “Я зійшла з розуму “. Сподобалася молоді ця група за їх неформат – такі собі “погані ” дівчатка. А доповнив все милий образ і сильні голоси. Але, на жаль, група довго не проіснувала. Хоч і встигла зірвати свою золоту зірку так, що вони популярні досі, але окремо.

Група "Тату" дуже швидко завоювали світову славу
Група “Тату” дуже швидко завоювали світову славу

Чому ж “розлучилися ” Олена Катіна та Юлія Волкова, і які відносини їх об’єднували насправді?

Величезні зали, забиті повністю, трансляція кліпів по всіх телеканалах у прайм-таймі – це те, що було у Олени та Юлі на початку їх шляху. Багато артистів десятиліттями йдуть до цього, а дівчатка “зірвали куш ” практично відразу.

Однак в 2008 році вони усвідомили – більше не можуть виступати разом. Ймовірною причиною стала, швидше за все, звичайна жіноча конкуренція. У той момент вони і вирішили розійтися. Сольна кар’єра у дівчат не була стрімкою, обидві розвивалися на середньому рівні, але переплюнути ті рейтинги, які збирала група “Тату ” в дев’яностих-нульових – просто нереально.

Як Олена Катіна та Юлія Волкова живуть зараз?

Олена Катіна виявилася більш моторною, ніж її колега по цеху. Зараз Олена виступає в Росії, США, Мексиці, Японії та інших країнах світу. Дає сольні концерти. У неї є чоловік і п’ятирічний син.

Олена Катіна
Олена Катіна зараз

У Юлії Волкової на особистому фронті довгий час не ладилося, але недавно вона вдало вийшла заміж.

Юлія Волкова зараз
Юлія Волкова зараз

Зараз виховує двох дітей і трохи розвивається в творчості. Зрідка виступає з гастролями по Європі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.