Хвороба Грейвса: чим хворіє Алла Пугачова і чи виліковний чи цей діагноз? Галкін боїться залишитися один

З огляду на те, що Аллі Борисівні вже за 70 років, не дивно, що у неї почали розвиватися супутні захворювання.

Нещодавно на її Інстаграм-сторінці з’явилася фотографія, де професіонали розглянули страшне захворювання – хвороба Грейвса.

Алла Борисівна рідко говорить про своє здоров’я – не любить скаржитися на публіку

Алла Пугачова хворіє
Алла Пугачова хворіє

Тому інформації про те, як дійсно відчуває себе Примадонна, дуже мало. Від людей, наближених до зоряного оточенню, відомо, що у неї були якісь вікові проблеми зі здоров’ям. Тому вона мало не померла прямо під час операції.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Через ризику не прокинутися після наркозу вона і відмовилася від пластичних операцій, які раніше так часто любила робити, щоб виглядати молодий як її дочка Крістіна Орбакайте.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова
Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

На фотографіях крупним планом шанувальники помітили на обличчі Алли Пугачової ознаки хвороби Грейвса. Це захворювання, при якому тиреоїдні гормони виробляються в надмірно великій кількості, що відбивається на шкірі і окремих ділянках тіла.

Одна з ознак хвороби – це надмірно великі очі, які при першому враженні ось-ось випадуть.

Максим Галкін поки ніяк не коментував стан своєї коханої дружини. Однак, швидше за все, він і в цей раз вирішить відмовчуватися, адже не любить публічно витягати “брудну білизну ” сім’ї.

Про те, що діється в замку Пугачова, ви можете дізнатися в нашому відео. До слова, тут розказана ексклюзивна історія того, як молодий і жвавий Максим відбив Аллу у Філіпа. Прямо бразильський серіал якийсь.

Про двійнята і їх справжньою сурогатної матері ви можете також дізнатися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.