Молодий чоловік Пугачової Максим Галкін голить груди — навіщо він це робить? (ФОТО)

Судячи з численних фотографій в Instagram, відомий російський гуморист Максим Галкін голить груди. Чоловік Алли Пугачової бездоганно підтримує статус молодого.

Яких тільки чуток про пару Примадонни і Галкіна не ходить — то вони розлучаються, то в обох на стороні є коханці, то їх шлюб ні що інше, як красива картинка для публіки. Незважаючи на все це, ось уже 19 років вони разом, а найкращий доказ їхнього кохання — прекрасні діти.

У 2013-му подружжя стало щасливими батьками двійні. Зараз Лізі та Гаррі по 7 років і в цьому році вони пішли в перший клас, так що в замку Алли Борисівни і Максима вже точно не засумуєш.

Гарри и Лиза в школе
Гаррі та Ліза в школі

Не можна не сказати, що на освіту дітей знамениті батьки грошей не пошкодували. Їхні спадкоємці вчаться в Першій московській гімназії — це елітна приватна школа, де рік навчання за двох обходиться парі в три мільйони рублів (1,1 млн гривень).

Не виключено, що саме завдяки молодому чоловікові і двойняшкам в свої 71 Пугачова відрізняється бадьорістю духу, та й зовні співачка виглядає набагато молодше віку за паспортом.

Алла Пугачова і Максим Галкін - історія кохання "від і до", яка змушує і інших задуматися про відносини
Алла Пугачова і Максим Галкін

Відомо, що легенда вітчизняної естради підтримує себе у формі походами в баню, різними косметологічними процедурами і правильним харчуванням. Крім того, з часів відходу з великої сцени у артистки помітно змінився стиль.

Сама вона розповідала, що робить все це заради дітей, оскільки хоче бути моложавою мамою, а не бабусею.

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі
Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна

Максим Галкін намагається відповідати дружині. Так, гуморист регулярно оновлює стрижку, Примадонна робить йому масаж, а ще він голить груди, в чому ви і самі переконаєтеся, подивившись його знімки в соцмережах.

Фото из Instagram Максима Галкина
Фото з Instagram Максима Галкіна

Екс-стиліст Пугачової Джордж Ровалс хоч і розкритикував коміка за гардероб, зате похвалив за депіляцію. Він вважає, що груди, пахви та інші частини тіла повинні голити всі чоловіки, які хочуть виглядати доглянутими.

Більше про секрети того, що відбувається в замку зіркового подружжя дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.