Дружина Дмитра Комарова не витримала відряджень чоловіка і пішла до Дмитра Гордона

Дружина відомого мандрівника і журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала незвичайне фото з Дмитром Гордоном.

Така колаборація стала можливою завдяки тому, що Олександра Кучеренко знімає своє ранкове шоу на одному з українських каналів. Формат шоу має на увазі, що Олександра за 3 хвилини задає запрошеному гостю 33 питання. На цьому тижні запрошеним гостем став популярний журналіст України Дмитро Гордон.

Олександра Кучеренко виклала фотографію з Дмитром Гордоном в своєму Інстаграм акаунті

Шанувальники і ненависники Олександри тут же заговорили про те, що вона зраджує своєму чоловікові Дмитру Комарову з Дмитром Гордоном. Адже зручно, на думку шанувальників і Хейтер, коли чоловік більшу частину року проводить у відрядженнях. Звичайно ж, більшість людей зрозуміли, що Кучеренко з Гордоном пов’язує тільки робота.

В описі до фотографії Олександра Кучеренко анонсувала новий випуск програми “3за33 “, який вийде на телеканалі ICTV.

Нагадаємо Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров таємно уклали шлюб майже два роки тому. У них ще немає дітей, і найближчим часом вони не планують заводити дитину. Зараз обоє зайняті своєю роботою, розвитком проектів, подорожами і романтикою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.