Невістка Оксани Марченко потрапила в лікарню: її не оминула ця страшна доля

Невістка Оксани Марченко Катерина, яка менше місяця назад офіційно потрапила в знамениту зіркову родину, потрапила в лікарню.

Фотографію вона сама виклала в Інстаграм-акаунті. Виявилося, все не так погано, їй терміново потрібен був прийом у стоматолога. Знімок із стоматологічного крісла Катерина тепер уже Марченко опублікувала в своїй історії в соціальній мережі Інстаграм.

Невістка Оксани Марченко Катя потрапила в лікарню
Невістка Оксани Марченко Катя потрапила в лікарню

Катерина і Богдан Марченко одружилися зовсім недавно, і вже переїхали в нову квартиру

У Мережі подейкують, що вони вже зважилися на поповнення в родині, і зоряна телеведуча Оксана Марченко скоро набуде статусу бабусі, а її чоловік Віктор Медведчук – дідусі. Правда, дідусем він буде зведеним, так як Богдан – син Оксани від першого шлюбу.

Сама Катерина, як пишуть джерела, блогерша і модель. Вона досить часто публікує фотографії з фотосесій в Інстаграм, і ділиться новинами.

Однак про сімейне життя розповідає поки що небагато. Можливо, це вимога зіркових свекрухи і свекра – не виставляти напоказ внутрішні справи вдома Медведчука, так як він є відомим українським і російським політиком.

До слова, крім сина Богдана, у Оксани і Віктора ще є дочка Дарина, якій зараз 16 років.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.