Віктор Павлик проміняв молоду дружину на двох красунь: підтримав дует Анна-Марія і “підірвав” мережу

Нещодавно одружений Віктор Павлик змусив фанатів обговорювати його особисте життя - виклав неоднозначне фото з двома молодими і дуже гарячими дівчатами.

Дует “Анна-Марія ” оскандалився в питанні деяких політичних взаємин, тому українська публіка стала ставиться до нього з підвищеним побоюванням. Не дивно, що у “Анни-Марії ” з’явилася ціла армія Хейтер, які обрушилися на них з не дуже втішними коментарями.

Український артист Віктор Павлик заступився за скандальних співачок

Він виклав в Фейсбук спільну фотографію з сестрами Ганною і Марією Опанасюк, де заступився за дівчат – написав, що це його дуже талановиті колеги, і він позитивно ставиться до їхньої творчості.

Через це і сам Павлик тут же нарвався на критику в мережі від своїх шанувальників. Передплатники різко відреагували на знімок популярного українського артиста в обнімку з колишніми учасницями Нацвідбору на Євробачення 2019. Сам же музикант зазначив, що не вважає за потрібне реагувати на “критику без аргументації та здорового глузду, а тільки лише порожні образи “.

Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці

“Зовсім вони не зашкваренние, а абсолютно нормальні класні позитивні люди, з правильною своєю позицією … це у вас ілюзія … Не варто відноситься так до людей. Це не по християнськи, як мінімум “, – стримано висловився Віктор Павлик в сторону коментаторів.

Скріншот зі сторінки Віктора Павлика в Фейсбуці

А ось реакції його молодої дружини Катерини Репяховой на цей знімок не було. Мабуть, вона вирішила залишитися в стороні від цього конфлікту.