Вистачає не тільки на хліб, а й на чорну ікру: скільки заробляють Винник, Сердючка, Кароль та інші українські зірки

Настала зима, а значить прийшла пора новорічних корпоративів. Звичайно, напередодні свят зірки істотно піднімають свої гонорари, причому до надзвичайних сум.

Грудень — чи не найприбутковіший місяць для представників шоу-бізнесу. Пов’язано це в першу чергу з наближенням Нового року. Не можна не сказати, що пандемія сильно вдарила по кишенях багатьох артистів, так що зовсім скоро у них з’явиться можливість надолужити згаяне.

Без заводної Вєрки Сердючки не обходиться жодне весілля, але і в ніч 31 грудня епатажна провідниця — одна з найбільш затребуваних виконавиць. Її виступ влетить в чималу копієчку — 70 тисяч доларів.

Верка Сердючка
Вірка Сердючка

Від Вєрки не відстають повелитель вовчиць Олег Винник, Монатік і суперблондинка Оля Полякова. Їх гонорари теж доходять до 70 тисяч.

Олег Винник
Олег Винник

Якщо ж ви хочете, щоб на приватній новорічній вечірці заспівала поп-діва Тіна Кароль, готуйтеся викласти 50 тисяч зелених, тоді як в звичайний день вона погодиться дати концерт вдвічі дешевше.

Тина Кароль
Тіна Кароль

А ось Настя Каменських нечасто виступає на корпоративах, віддаючи перевагу зустрічі свята в колі близьких. Але на випадок, якщо дружина Потапа передумає, її гонорар може досягати 40 тисяч доларів.

Настя Каменських - одна з найпопулярніших співачок України
Настя Каменських

Група Бумбокс обійдеться в суму не менше 35 тисяч, Наталя Могилевська — близько 30 тисяч, а молода реперша Alyona Alyona — 15 тисяч.

Оля Полякова
Оля Полякова

Одна з найдорожчих співачок — Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії. Гонорар за її яскраве шоу доходить до немислимих 150 тисяч доларів і вище. Про це повідомляє видання Страна.ua.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.