Ауріка Ротару: як зараз виглядає і чим займається рідна сестра Софії Ротару

Софія Ротару народилася в багатодітній родині. Незважаючи на те, що профільної освіти не було ні у кого, у всіх був явний талант до музики.

Ауріка Ротару молодше легендарної співачки Софії Ротару на 11 років. Жінки схожі один на одного, як дві краплі води і обидві дуже талановиті.

Софія і Ауріка Ротару

Після закінчення школи Ауріка, пішла по стопах своєї старшої сестри і закінчила музичне училище у себе на батьківщині. Після, її запросили працювати солісткою в філармонію. Через деякий час Ауріка Ротару почала співати на сцені зі своєю сестрою Лідою в ансамблі «Черемош». У той час Софія Ротару вже була дуже відомою і популярною і це додавало популярності і дуету сестер. Ауріку часто порівнювали з Софією Ротару і щоб якось відрізняться від сестри, вона навіть зважилася перефарбуватися в блондинку.

Ауріка Ротару

Першою серйозною перемогою артистки стало звання «Заслуженої артистки України» в 1996 році. Хоч Ауріка Ротару і не стала настільки популярною, як Софія, але й у неї є дуже багато шанувальників, які її досі люблять.

Ауріка Ротару не раз виходила на одну сцену зі своєю знаменитою сестрою

Зараз Ауріка оселилася в заміському будинку і майже весь свій час приділяє дітям і онукам, її чоловік, на жаль, помер 15 років тому.

Хоча Ауріка Михайлівна отримує пенсію, жінка не припиняє концертну діяльність і іноді виступає на радість шанувальникам. Так, в березні 2020 співачка порадувала виступом полтавчан і жителів Чернігова.