У родині Софії Ротару траур, який триває роками: співачка не може забути померлого чоловіка

У віці 60 років в 2002 році помер чоловік Софії Михайлівни Ротару Анатолій Євдокименко.

Софія так любила свого чоловіка, що до сих пір з болем в душі і сльозами на очах його згадує. Незважаючи на те, що вона на своїй сторінці рідко показує чоловіка, фан-аккаунт часто публікує їх старі архівні знімки.

Дивлячись на них, у Софії Михайлівни прямо таки накочуються сльози, адже вона все ще боляче переживає втрату чоловіка

Зараз основною підтримкою Софії залишається син Руслан і внучка Софія. Діти ростуть, радують бабусю, теж пішли в творчість.

Але великої і дружної сім’ї все ще не вистачає Анатолія Євдокименка, який свого часу зробив все, щоб забезпечити їм безтурботне майбутнє.

Відзначимо, що в цьому році рідна сестра Софії Михайлівни Ауріка Ротару втратила чоловіка. Ця подія змусила піти на примирення сестер, які довгий час ворогували між собою. Софія просто розуміла, що втрата чоловіка може розбити Ауріку, і підтримала її.

Зараз Софія Михайлівна виступає вже не так багато і часто, як раніше. Але все ж іноді виходить у світ на знакові заходи. Інтерв’ю Софія Михайлівна також вважає за краще не давати, лише зрідка коментує чутки і якісь шокуючі новини про себе.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!