Незаміжня 34-річна Леся Никитюк зробила офіційну заяву, чи піде вона в Холостячки – все зойкнули

Перший сезон шоу Холостячка вже в історії, а обговорення і враження не дають спокою нікому - ні учасниками, ні глядачам. І всі вже з нетерпінням чекають продовження.

Тема головного героя Холостяка-11 вже закрита. Ним став 31-річний бізнесмен з Харкова, власник логістичної компанії Михайло Заливако. Молодий чоловік також захоплюється спортом, він альпініст і зробив вже не одне складне сходження.

Михайло Залівако - Холостяк-11
Михайло Заливако – Холостяк-11

Зйомки 11 сезону Холостяка в розпалі, за словами ведучого Григорія Решетника, вже зняті два випуски. Прем’єра в ефірі СТБ відбудеться в березні 2021 року.

А ось тема, хто може стати майбутньою Холостячкою-2 посиленно мусується шанувальниками шоу. Цікавих кандидатур кілька, на офіційній сторінці проекту в Інстаграмі навіть ведеться опитування, кого б глядачі хотілось бачити в цій ролі. На сьогодні лідирують дві кандидатури – Тіна Кароль і Леся Никитюк. У списку також Наталя Могилевська, Аліна Гросу, Злата Огневич, TAYANNA, Марина Узєлкова, Слава Камінська, Дар’я Петрожицька, Міша Романова.

 "Претендентки

Претендентки на холостячки-2
Претендентки на Холостячку-2

Тіна Кароль взагалі ніяк не реагує на такі пропозиції прилаштувати її заміж. Деякі дівчата сказали, що не проти. А Леся Никитюк довго опиралася всіх пропозицій своїм колег і друзів “забити місце” на другий сезон, поки її не змусили зробити офіційну заяву. Відео з ним вона опублікувала в своєму Інстаграмі.

Леся Никитюк робить заяву
Леся Никитюк робить заяву

Леся вчинила так: за столом з друзями попросила уваги, порадила включити телефони на запис і сказала:

Всіх тепер дуже хвилює питання – чи буду я наступною холостячкою. Я змушена зробити офіційну заяву … (театральна пауза)

Я ще не знаю!

Всі присутні розсміялися, а потім пораділи, що категоричного “ні” озвучено не було, так що надія залишається.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.