Шостий місяць вагітності Ані Лорак: зростає не тільки пузо, але і стегна

Російсько-українська співачка Ані Лорак вдруге готується стати матір'ю. Ця подія публіка обговорює вже кілька місяців.

Лорак – одна з тих, про кого кажуть “все збирається, та ніяк НЕ розродиться “. Це все через те, що співачці часто навіть без приводу приписують вагітність. І що цікаво – кожен раз від нового чоловіка.

Але недавно на одному з відео Лорак все ж засвітила своє цікаве положення, від якого округлився не тільки живіт

На відео видно, що і стегна естрадної співачки вже знатно попливли в сторони, а значить, що вона в положенні вже не перший місяць.

Відео зі свого новорічного виступу артистка виклала у себе в Інстаграм-акаунті.

Там вона виконала справжній хіт 2020 року – пісню “Твоєї улюбленої “.

Ця пісня дуже символічна для Ані Лорак, адже в кліпі вперше знялася її дев’ятирічна дочка Софія. Це був свого роду дебют дівчинки на естраді – мама каже, що їй сподобалося, і вона вже більш впевнено почуває себе перед камерами.

Зараз офіційно відносини Ані Лорак і продюсера Єгора Гліба ще не підтверджені. Вони живуть і відпочивають разом, але, судячи з усього, молодий Єгор не поспішає кликати Ані, яка старша за нього на кілька років, з собою заміж.

Гліб уже був одружений на українській співачці танення, але шлюб довго не протримався.

Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба

У нас на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” є спеціальний сюжет про непросту долю артистки, її переживання, втрати, падіння та злети. Не забудьте підписатися на канал і подивитися інші відео про зірок!

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.