Особиста Життя Полякової: з ким живе і кого тримає в серці найвідоміша суперблондинка країни?

Станом на 2021 рік співачка Оля Полякова входить в топ найпопулярніших зірок української естради, і впевнено доводить цей титул.

Вона щорічно випускає треки, які стають хітами і буквально підривають танцполи.

Оля Полякова

Але є дещо, що цікавить публіку більше, ніж творчість Полякової – це особиста Життя Полякової. Як виглядає і чим заробляє чоловік Полякової? Скільки дітей у Олі Полякової та як вона їх виховує?

Історія знайомства з чоловіком Олі Полякової

Оля Полякова

Історія кохання знаменитої блондинки така ж щаслива, як і її творча кар’єра. У 2003 році Оля була запрошена співачкою на дні народження великого підприємця на ім’я Вадим.

Оля Полякова

Хоча чоловік був одружений, він не зміг встояти перед чарівністю і красою 19-річної Ольги і незабаром розлучився з дружиною.

Оля Полякова

Незважаючи на те, що за нею прикріпилася невелика погана слава розлучниці, Оля Полякова зовсім не вірить у фразу “на чужому нещасті щастя не побудуєш “.

Саме тому в 2004 році Оля і Вадим одружилися. Перша дочка народилася через рік і була названа Марією, на честь улюбленої бабусі Олі. Зараз Маша Полякова радує маму і вже заробляє самостійно.

Вона підробляє акторкою, моделлю, веде свій Інстаграм-блог, продає рекламу.

Оля Полякова та її дочка Маша – фото з дитинства Марії

Друга дочка народилася через шість років і отримала ім’я Аліса. Чоловік є продюсером Олі, а вона називає його ідеальним чоловіком, підкреслюючи, що саме його віра в неї допомогла їй стати зіркою.

Відносини Олі Полякової та чоловіка

Оля полякова в 2012 році

Нещодавно в прямому ефірі у Олі Полякової в Інстаграм у неї запитали, за що вона любить свого чоловіка.

Дівчина відповіла, що у неї дуже спокійний і розважливий чоловік, який терпить і любить все її емоційні напади.

Оля Полякова

“Я ціную ментальне здоров’я. Дуже багато партнерів тиснуть на своїх половинок, намагаються їм щось нав’язати, вселити свою думку. Мій чоловік цього не робить, і я його за це ціную. Він такий спокійний, уявно спокійний “, – прокоментувала Оля Полякова в прямому ефірі в Інстаграм.