Олег Винник засмутив шанувальників шоу “Голос країни “: “Він не гідний “

Зовсім скоро на екрани вийде 11 сезон популярного шоу "Голос країни", де одним із суддів став Олег Винник.

У новому сезоні головного вокального шоу України “Голос країни” телеглядачів чекає багато сюрпризів. Один з яких – оновлений тренерський склад. Як і в минулому році тренерами “Голосу” стали неперевершена співачка Тіна Кароль і харизматичний співак і продюсер Дмитро Монатік. Компанію їм складуть “повелитель вовчиць” Олег Винник і співачка Дорофєєва, яка нещодавно почала сольну кар’єру.

Тренерський склад “Голосу країни 11”

Варто відзначити, що далеко не всі фанати вокального шоу зраділи інформації, що Олег Винник буде в тренерському складі. Чергову дозу критики Винник отримав після після того, як в офіційному Instagram-акаунті «Голосу країни» було опубліковано фото Винника в легендарного червоного кріслі. Там же була вказана дата першого випуску 11 сезону шоу “Голос країни” – 24 грудня 2021 року.

На думку Хейтерів, Винник недостойний перемоги, так як зайняв «чуже» крісло. Про це користувачі Мережі написали в коментарях. «Який кошмар, на мою суб’єктивному думку», «Він не достойний перемоги. Повинна виграти Тіна Кароль чи Монатік »,« Ще гіршого кандидата в тренера не було? Ніколи б до нього не пішла »,« Для чого псувати шоу Вінником? Тепер не зможу дивитися », – коментують глядачі” Голосу країни “.

Коментарі фоловерів

Варто відзначити, що багато телеглядачів засмутилися, що в новому сезоні “Голосу” не буде  молдавського виконавця Дана Балана, а як би на його місце поставили Винника. Адже ще рік тому вся країна спостерігала за романтичною історією Дана Балана і Тіни Кароль на проекті.